Reforma laboral
La Reforma laboral. Formació en línia
Saps en què consisteix la recent reforma de la normativa laboral? L'Eva Ferré, advocada laboralista t'ho explica.
VER MÁS
Tast de vins i òpera
Òpera i tast
Una experiència pels sentits
VER MÁS
Parles o comuniques?
Parles o comuniques?
Sovint ens costa expressar-nos quan ens hem d'adreçar a un grup de persones. Avui l'Eva ens explica que hi ha tècniques per ajudar-nos a fer-ho, per arribar al nostre públic sense por
VER MÁS
Solteres i encantades
La Lluerna Presenta...
La Núria Viladomat ve a la QP a presentar el seu llibre "Solteres i Encantades" de la ma de La Lluerna
VER MÁS
Xarxa d'economia social
Xerrada sobre comerç just
La Xarxa d’economia social del ripollès i la Cordi organitzen una xerrada sobre comerç just.
VER MÁS

SOM ATENEU

La QP Ripoll és punt d’informació de l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines. Si estàs pensant en iniciar el teu propi projecte, vine a veure'ns. Et podem ajudar!

JO TRIO! Triem comerç just! Tast de xocolates amb els cinc sentits

dv., 20/05/2022 - 18:30

La Lluerna Presenta...

ds., 21/05/2022 - 12:00

Òpera i tast

ds., 21/05/2022 - 19:00

Parles o comuniques?

dt., 24/05/2022 - 17:00

La Reforma laboral. Formació en línia

dl., 30/05/2022 - 09:30

CULTURA COOPERATIVA

La QP és un espai cooperatiu, pensat perquè les persones s'hi trobin. Combina un espai gastronòmiQ on pots esmorzar, fer el vermut o gaudir d'un tast del millors vins de Catalunya, amb un espai Qltura, que pots fer servir per fer la teva festa d'aniversari, però també com a espai de trobada, per presentar el teu producte al món o per gaudir d'una classe de ball. Fins i tot hi pots millorar el teu anglès.

A l'espai Qworking pots treballar o estudiar. Si vens puntualment seràs ben rebut. Si vens de tant en tant, a més et farem un preu més reduït. I si et quedes amb nosaltres et sortirà molt més barat que tenir oficina pròpia. Tu decideixes.

I per suposat, a la QP pots trobar la Lluerna, la llibreria cooperativa impulsada per Cooperativa Mas la Sala que t'encisarà!

T'hi esperem!

 

ESPAI QWORKING

L'espai Qworking posa a la teva disposició 14 punts individuals de treball. L'espai és lluminós i ampli i gaudeix de tot el que necessites per desenvolupar treballs d'oficina. TEns WIFI de qualitat a tot l'espai. Disposem d'una copiadora multifunció i de serveis auxiliars.

i si necessites un cop de mà, tens a l'abast l'equip de la Qperativa, que et pot ajudar en els àmbits jurídic, laboral i comptable. No ho dubtis!

I tot això per molt poquet i al centre de Ripoll!

ESPAI GASTRONOMIQ

Vols fer un cafè en bona companyia? Vols assistir a una presentació o, per què no, presentar el teu producte? En aquest espai podràs fer-ho.

Però l'espai gastronòmiQ de la QP és molt més que això. És un lloc on pots celebrar la teva festa d'aniversari, on pots gaudir de la presentació d'un llibre, gaudir d'una exposició o ecoltar un concert. O pots fer-lo tu. Això ja depèn de tu!

Vine!

ESPAI QLTURA

L'espai Qltura està pensat per posar a l'abast de tothom la cultura. En aquest espai pots venir a escoltar una conferència, però també pots usar-lo com a ludoteca. Pots venir-hi a ballar o a relaxar-te fent Pilates o Ioga. 

I si ets professional i vols impulsar una activitat al nostre espai, t'obrirem les porte de bat a bat. No ho dubtis,

Vine!

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

Vols estar al dia de totes les nostres activitats? Subscriu-t’hi!!